Za resnično trajnostno spremembo v svetu mode

Datum objave: 30. 4. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Pred približno 5 leti sem  prišla v stik s tem, kaj se skriva za skoraj vsako priznano modno trgovino. Ker nisem želela prispevati k tej industriji, sem se začela preusmerjati v oblačila iz druge roke.

Po nekaj letih sem si želela nadgraditi tudi moj predal za spodnje perilo, ampak na trgu nisem našla tega, kar sem si želela. Mehki, prijeten material, privlačen dizajn in pravična izdelava. V preteklosti mi je mama šivala plesne kostume, zato sem do nje prišla z idejo, da bi mi skupaj zašile spodnje perilo. In tako se je začelo ustvarjanje za prvo Friendly spodnje perilo.Čutila sem, da za realizacijo mojih idej potrebujem pomoč in takrat je na mojo pot prišel program PONI. Opazila sem, da mi je že sedaj spremenil miselnost v podjetništvu in pomagal pri ustvarjanju strukture v svetu sanj, idej in realnosti.Mojo zgodbo, razvoj in izdelke delim na Instagram-u @friendly_underwear  in tudi na Facebook-u.

Trenutno pripravljam izdajo nove kolekcije, kar prinaša tudi nadgradnjo v imenu, ki se preobraža v Friendly revolution (slo.: Prijazna revolucija). 

Tjaša Gazdag, udeleženka programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem