Edinstvene ilustracije in grafike, ki spremljajo pot vaših malčkov, od prvih korakov njihovega odraščanja.

Datum objave: 30. 4. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

In tako se je pričela zgodba o LU…

Sem Lina Kokol, ustvarjalka otroških grafik in ilustracij. Z delom združujem ljubezen do ustvarjanja, ki je pomemben del mojega življenja že od malih nog ter ljubezen do otrok. Tako se je nekega dne porodila ideja o združitvi dveh reči, ki mi pomenita največ. S časom, ki sem ga imela na voljo v času pandemije, se je tako pričela realizacije znamke LU KidsPrints.

Ravno takrat, ko sem to najbolj potrebovala, pa mi je vrata v podjetništvo odprl program PONI, katerega udeleženka sem že od februarja. Sedaj najbolj hvaležna za to izkušnjo, saj postajamo z ekipo res pravi in iskreni prijatelji. Znanja in podpora, pridobljena s strani mentorjev pa so enostavno neprecenljiva za nadaljnjo podjetniško pot, ki nas še čaka.

Z veliko volje do dela in pravo podporo so tako nastali izdelki, ki bodo spremljali vaše malčke na poti njihovega odraščanja in upam, da polepšali marsikateri trenutek:

  • foto-kartice za novorojenčke - za beleženje neprecenljivih trenutkov otrokovega odraščanja
  • foto-kartice za nosečnice – za spremljanje nosečnosti
  • ilustriran merilnik višine
  • ilustracije za darila ob rojstvu in praznovanju otrok

in v nadaljevanju še mnogo več…

 

Ljubeče ustvarjeno (LU) za ljubeče malčke.

Najdeš me na naslednjih povezavah:

IG: lu_kidsprints

FB: @lukidsprints

Lina Kokol, udeleženka programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem